lördag 5 juli 2008

Man vill ha det man inte kan få,

Suppose I never ever met you,
Suppose I never fell in love,
Suppose I never ever let you,
Kiss me so sweet and so soft,


And by protecting my heart truly i got lost,
And it breaks my heart.

03.42 - Lördag

Hej hopp alla glada! Vad har hänt idag då? (Fredag alltså) Öh, jo jag blev väckt av Emelie vid 10.00 tror jag, mådde verkligen inte bra haha, Hade ont i huvudet & mådde illa, försökte få sova lite till men kunde aldrig somna om. Gick upp vid 12.00 tror jag, gjorde frukost med Bauat & Emelie, åt den, sen kollade vi på saw 4, sjukt äcklig film. Runt 13.00 åkte båda hem och jag städade lite då, sen gick jag och la mej och försökte sova, sov i kanske 20 minuter och sen vaknade jag utav att jag fick ett sms. Åkte till Ikea en sväng med Malin, åt på Mc Donalds (sjukt goott) haha sen åkte jag hem och gjorde iordning mej för krogen. Åkte in runt 22.00 och mötte Malin och Bine, vi satte oss på Sangrias ute servering där vi träffade några av Malins & Bines kompisar, kännde igen några från Öland faktiskt! Senare kom Lina och Steffi. Det var trevligt satt och drack och snackade lite, Malin vart sjuk full och det var sjukt kul haha. Klockan tickade på och skulle med sissta bussen hem hade jag tänkt mej, hade sällskap med Lina, men kännde mej inte så väldigt social, men jag var sjukt trött och mina tre timmar inatt var inte mycket att komma med direkt, så jag hade faktiskt en ganska bra ursäkt.


Annars vill jag bara säga tack till Linnea (barndomsvän) för hon är så jävla bäst, betyder faktiskt sjukt mycket att du bryr dej och finns där med dina välbehövda råd, så tusen tack till dej.


Och nej jag vill verkligen inte ha det såhär mellan oss, har ju så sjukt kul med dej! och jag kommer sakna dej massor, att bara få somna brevid dej, men även som din vän. Men nu är det som det är, jag vet inte vad jag ska göra för att få allt bra igen, det känns som jag redan förstört allt som kan förstöras så jag ger upp. Och om du vill ha det såhär, får jag leva utifrån det, det är inget mer med det, det fixar sig.



Nae men nu börjar fåglarna kvittra utanför mitt fönster och det blir bara ljusare och ljusare, kanske ska få nån sömn?


God natt,
sov så gott,
Puss & kraam

fredag 4 juli 2008

torsdag, vilken dag.

Okej! Började jobba klockan 07.00, jobbade till 12.00. Träffade Jennifer, solade & badade i berg, skit mysigt, och på tala om skit så fick jennifer en fiskmås bajs på sin mage HAHAHA fyfan stackare!. Sen åkte vi hem till mej & gjorde tacco & snackade skit som vanligt! ;) Efter det var väll klockan typ 20.00 & jennifer skulle åka hem eftersom hon skulle jobba dagen efter. Gick jag till båtbryggorna & träffa Malin & Emelie, tog en glass & det blev ännu mer skit snacka, riktig nice. vid 23.00 gick Emelie och jag hem till mej & malin hem till sig (eftersom hon skulle jobba). Trodde kvällen var slut tills bauat ringde & sa att det var fest, haha! vid 02.00 kom dom och hämtade oss, åkte till ryd & köpte 3.5or (lite B men vafan när allt är stängt såå) Efter det åkte vi hem till mej igen & började supa, segt var det med folk öl så efter någon timma åkte min Absolut vodka fram, packad vart man, jävligt till och med. Deckade vid 07.00 imorse & mådde pisss & det gör jag forfarande, länge sen jag var såhär bakis. Men men, ikväll blir det fest med samma folk igen plus ytligare några, kanske krogen! Men hur det än blir kommer det bli sjukt nice.
Imorgon är det lördag & jag funderar på att dissa festen i Mjölby, känner inte direkt någon anledning till att åka dit längre. Enbart för att jag saknar nån jag inte borde sakna & som jag igentligen borde sluta träffa. SYND säger jag bara, JÄVLIGT SYND att du inte fattar.















Jennifers och min fina middag <3

torsdag 3 juli 2008

True?












Second chances they don't ever matter, people never change
Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change

onsdag 2 juli 2008

Smått & gott

Hej hej, tisdag idag. Jobbat från halv 06.30 till 14.00 ganska trötter nu. Målat har man gjort hela dagen, kommer få värsta tränings värken i armen! Men vad gör det om 100 år. Efter jobbet vart det att gå en sväng på Ikea själv, kollade på en klänning från bikbok igår & struntade i det då men kunde inte riktigt släppa den så åkte in idag & köpte den! Som sagt en typ organge & vit klänning från bikbok, ganska kort & åtsittande men endå luftig, skit nöjd! Kollade även på bh:ar men kunde inte bestämma mej vilken av de två jag provade jag skulle köpa så jag sket i det, sparar pengarna till något annat! Efter Ikea blev det hem & sola lite sen dra igång med tvätten, ska nog gå ut & gå en sväng med Emelie på kanalen ikväll.

Igår var jag ledig hela dagen, var ganska seg & trött men framåt 18.00 hade jag fixat iordning mej så drog en sväng till ikea med Emelie. Köpte, tre par troser, Ögonbryns penna (som jag behövt i typ 50000 år) en ny borste till mitt puder & en tubtop från ginatrico. På vägen hem från Ikea mötte vi Malin så vi drog upp till kanalen & snacka sex & killar (även lite våld) hahaha! Det blev sent, alldeles försent :)

Känns som mitt liv förövrigt hänger i en väldigt skör lina, allt bara vajar fram & tilbaka! Ena sekunden är allt perfekt sen blir det bara skit av allt! Men det blir nog bra med tiden, hur allt än slutar.

Förövrigt är jag jävligt sugen på att tatuera mej nu, orkar knappt vänta tills i höst! & den där med tatto på foten har jag börjar ångra lite, lite sugen på att tatuera mej vid troskanten eller typ under armhålan eller hur man nu ska förklara det. Ont kommer det göra men vill så gärna haa!


Just nu kan alla bara åååååh bajs kuk korv vad sur jag blir, och vad trött jag blir, på folk som inte vet vad dom vill. Trött på att vara nån som är bra till hands (& nej så är det förmodligen inte men så känns det.)

...Jag är trött på att känna att jag är någon som fyller eran saknad för stunden.

måndag 30 juni 2008

Sträck ut din hand och lyft mig härifrån

Ibland hatar jag att vakna, för jag känner att hela dagen kommer bli fel.
Ibland så hatar jag mej själv, för jag gör/säger/väljer alltid fel.
Ibland så hatar jag känslor, för dom får mej både ledsen och förvirrad.
Ibland hatar jag bussar, pengar & småsyskon.
Och just idag önskar jag att jag inte skulle vaknat, att jag aldrig skulle dragit bort det där varma täcket och ställa mej upp på det kalla golvet.
Idag har jag ångrat det jag gjort, sagt och valt.
På grund av mina känslor har jag varit ledsen & förvirrad.
Och jag har en lille bror som inte bryr sig, inte ens när jag gråter inför honom.
Då känner men sig bra liten, (inte ens familjen?)

Just nu hatar jag bara allt allt allt.
jag vill bara skrika,
bara gråta,
bara springa,
jag vill härifrån.
Allt jag haft och nånsin kommer få kommer bara rinna mellan mina fingrar, det gör allt med tiden.
Jag är ensam nu.


Kan det sluta såhär?

söndag 29 juni 2008

Söndag, igen!

Hallå hallå, då ska vi se vad jag pysslat med på sisstonde då!

I torsdags var jag ledig från jobbet, så jäkla skönt. Skulle till mamma så fixade över alla mina saker till henne! Var en sväng i Mjölby och träffade Martin, trevligt. Träffade Malin på bussen hem, blev lite skit snack & sånt, alltid trevligt.

Fredag vart det att jobba, jobbade över till tre, åkte hem och satt vid datorn en stund. Skulle va med Tamara för hon ska till Kroatien på måndag och vara borta i 3 veckor. Malin skulle även vara med, trevligt värre! Runt sju kom Tamara till mej och vi cyklade till hemköp, jag köpte bigaråer & Tamara kakor haha! Cyklade hem till Tamara, efter en stund kom Malin, Snackade skit & kollade film. Sjukt nice var det. Tamara bråkade även med sin hund och jag trodde jag skulle kissa på mej asså! Jag skrattade så mycket så jag inte fick nån luft!! Det såg så jäkla roligt ut, Buddy (hennes hund) sprang runt i cirklar medans Tamara puttade på honom, ae jag vet inte men kul hade jag iaf! Gick hem runt ett med Malin, kul att jag skulle jobba dagen efter!

Lördag vart det att jobba på morgonen, gick lite tidigare, Mamma och c.o kom och hämtade mej! Vi åkte till Smultron stället och åt glass, jag tog en "bannan speciel" eller nått liknande, Vanilj, choklad och jordgubbsglass, färsk bannan och MASSOR choklad sås, Mums! Shoppade en ny väska på vägen hem, Sjukt nöjd!! Åkte hem och somnade i min säng, dom 3 timmarn jag fått på natten var inte så mycket att skryta med. Vaknade vi sex ungefär, började fixa iordning mej för fest hos Soccing i Mjölby som Martin bjudit mej på! Åkte dit vid halv tio, mötte Martin eftersom jag inte visste vart han Soccing bodde! Träffade Linnea som jag lekte med när jag var jätte liten, men som sen flyttade till tranås, jäkligt kul faktiskt! Inte direkt nått man tror att man ska träffa nån gammal kompis sådär! Hade jätte kul med henne och alla andra där med! Runt 12 drog ju alla tjejer hem så då tyckte alla killar att festen var slut (konstigt) haha! Martin ville sova en stund så vi sov en stund, och när jag var trött på att ligga där (eftersom jag inte kunde sova) så gick jag upp & då hade alla gått förutom Soccing & Oscar, bad dom väcka Martin & då var han full & glad, hahah! När alla gått hem börjde han fest, sjuk kul tyckte jag det var,Han åt salami & rått ägg (Fråga mej inte varför, haha, gott?). Mina byxor gick sönder, Snea tavlor, vältande bord haha(A) och som grädden på moset gick jag hem i ett linne & troser & mina pumps till Martin, sjukt pinsamt! Har även väldigt ont i ryggen idag, undra varför? haha!

Vaknade idag & var sjukt trött, trött trött trött! ville bara somna om igen, men åkte hem vid elva, sprang hela vägen till tåget. Trodde jag helt seriöst skulle dö när jag äntligen kom på tåget! Tur hade jag med, dom stängde dörrarna typ 20 sekunder efter jag kommit på! Åkte hem & åt lunch & slappade, till kvällsmat vart det pizza & sitta med familjen och snacka lite, nu blev det att ligga i sängen med laptopen och se fotbollen! Ledig imorgon, ska bara köra bil på Ingela´s, skönt!


Och om du kommer ihåg vad jag sa igår,
Vilket jag tror att du gör, (jag var ju dock lite onykter så ta det jag sa med en nypa salt haha) med det jag ville ha sagt var väl typ det här:
Tänk nu till två gånger och svara mej sen, för ditt svar nu kommer du få stå för. Inte för på nått sätt vara elak eller för att jag inte tycker om dej eller så, för det gör jag! Men ah, jag vet inte hur jag ska förklara mej, jag hoppas du förstår.

Nu har jag nog inget mer att säga,
mer än,
god natt,
sov gott,
puss&kram