söndag 22 mars 2009

Söndag

Igen, som så många gånger förr. Jaha helgen har vart lite knasig men känner att allt är tillbaka där det borde vara! Känner mej riktigt glad!

I fredags vart det förfest i Johannelund med Alex och hennes kompisar, riktigt kul faktiskt! Blev mycket skratt där, vi tog taxi ner till Ågatan runt 23.00. Gick in på Platens, typ det var kul men jag var full haha, träffade Jennifer & Mikkis & Carro & flera. Najs najs. Sen vart det att ta sista bussen hem, var på väg hem från Ljungsbro när Linda (en tjej jag bara visste vem det var då) frågade om jag skulle med på efterfest, och svin full som jag var sådär kl 02.00 så tänkte jag, vad har jag att förlora? och följde med. Haha ja det var trevligt, men kom hem kl 07.00 på lördag morgon, somnade och vaknade kl 10.00, fortfarande full haha, inte bra. Låg i sängen hela dagen tills Yvonne & Birger kom & firade Elias & mamma & mej för vi fyllt. Efter det åkte jag hem till Martin och det vart massa mys, haha fast jag var rätt sliten efter att ha sovit 9 timmar på två dygn, så ja somnade runt 00.00. Vaknade kl 12.00 av att Martin hade köpte Donken, nyttig frukost men jätte gulligt av honom! Hihi, sen låg vi bara i sängen hela dagen och hade mys ;) Han är bäst!

Åkte hem runt 16.00 och nu har vi firat Elias som fyller idag, 15 hela år, jaja, tiden går fort. Vart mat & dessert. Skapligt trötter nu, känns som jag ska somna när som, haha. Jaja, jobba imorgon, alltid lika kul, not! Jorå det är kul men jobbiga tider!

Nu ska man väl krypa till kojjs & se wipeoute eller Mia & Klara, redig skadeglad humor & dom andra är ju bara störda så haha! Ah finner inga ord ens!

Förövrigt vill jag designa om min blogg, men kan inte, nån som vill hjälpa mej?! Skriv gärna en kommentar isf, skulle bli mer än glad!

Poss